Aktiver 2-trinns bekreftelse på Facebook


2-trinns bekreftelse (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging med Facebook. Med 2-trinns bekreftelse logger du på med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Passordet ditt forblir det samme, men en ny kode genereres når du forsøker å få tilgang til Facebook-kontoen din fra en ny datamaskin, mobiltelefon eller nettleser.

Slik aktiverer du 2-trinns bekreftelse på Facebook.

Steg 1


Gå til Facebook-innstillingene for sikkerhet. Logg inn dersom du bes om det.

Steg 2


Trykk på Bruk totrinnsverifisering.

Steg 3


Dersom det står Totrinnsverifisering er av, trykk på Konfigurer, og deretter på Aktiver i boksen som dukker opp.


Gratulerer, du har aktivert 2-trinns bekreftelse for Facebook! Som regel er standard metode at du bruker kodegeneratoren i Facebook-appen, men du kan eventuelt benytte engangskode tilsendt på SMS om du heller vil det.

Steg 1


Gå inn på Kontoinnstillinger.

Steg 2


Velg Sikkerhet og innlogging.

Steg 3


Bla ned til Konfigurere ekstra sikkerhet, og velg Bruk totrinnsverifisering. Alternativt kan du noen ganger finne Konfigurer totrinnsverifisering på toppen under Anbefalt.

Steg 4


Huk av ved Totrinnsverifisering øverst.

Steg 5


Trykk på Start konfigurering.

Steg 6


Dersom du ikke har lagt til telefonnummer på Facebook må du gjøre det nå. Om du har lagt til bekrefter du nummeret, ved at det sendes en engangskode til telefonen din som du oppgir i Facebook-appen.

Steg 7


Når du har bekreftet nummeret, må du huke av for å aktivere 2-trinns bekreftelse. Når du har gjort det, blir du bedt om må oppgi Facebook-passordet som bekreftelse.


Du vil nå få beskjed om at 2-trinns bekreftelse er aktivert. Gratulerer, Facebook-kontoen din er nå sikrere enn den var før!

Informasjon fra Nettvett.no er hentet fra flere kilder. Nettvett.no vurderer informasjon før publisering, men Nettvett.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.