Aktiver 2-trinns bekreftelse på Instagram


2-trinns bekreftelse (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging på Instagram. Med 2-trinns bekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Dette hindrer andre uvedkommende å logge inn med din konto, selv om de har ditt passord. Sikkerheten din øker betraktelig med 2-trinns bekreftelse og vi anbefaler at det aktiveres snarest mulig.

I denne veiledningen viser vi hvordan du aktiverer 2-trinns bekreftelse på Instagram.

Slik gjør du

Steg 1

Åpne Instagram-appen og gå til profilen din.

instagram

Steg 2

Gå inn på innstillingene.

instagram

Steg 3

Trykk på Totrinnsverifisering.

instagram

Steg 4

For å skru på 2-trinns bekreftelse må du ha lagt til mobilnummeret ditt til Instagram-kontoen. Har du ikke det, kan du gjøre det nå ved å trykke på Legg til nummer.

instagram

Steg 5

Tast inn mobilnummeret ditt og gå videre.

instagram

Steg 6

Du vil motta en SMS fra Instagram med en seks-sifret tallkode.

instagram

Steg 7

Tast inn koden i appen, og gå videre.

instagram

Ferdig

Du har nå satt opp Instagram-kontoen din med 2-trinns bekreftelse! Neste gang du eller noen andre prøver å logge seg inn på Instagram-kontoen din fra en annen mobil, må de oppgi den korrekte engangskoden som blir sendt til ditt mobilnummer. Du trenger kun oppgi koden én gang på hver mobil, ikke hver gang du logger deg på.

Informasjon fra Nettvett.no er hentet fra flere kilder. Nettvett.no vurderer informasjon før publisering, men Nettvett.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.