Slik fjerner du utdaterte treff fra Bing


Utdaterte eller døde linker kan fjernes fra Bing på denne måten.

Bing besøker nettsider med jevne mellomrom og oppdaterer informasjonen de har lagret. Hvis du har slettet informasjon fra nettet som fortsatt dukker opp hos Bing kan du enten vente til det blir slettet av seg selv, eller du kan sende inn en forespørsel til Bing om å gjøre det manuelt.

Du er nødt til å ha en Microsoft-konto for å kunne senne inn forespørsler som denne. Om du har en e-postkonto av typen @hotmail, @outlook, eller @live, har du en Microsoft-konto.

Steg 1

Gå inn på siden for innholdsfjerning på Bing: https://www.bing.com/webmaster/tools/content-removal
Dersom du får opp en tom side, kan det bety at du ikke er logget inn med Microsoft-kontoen din.

Steg 2

I feltet URL-adresse for innhold limer du inn den nøyaktige adressen til nettsiden du ønsker å slette.

Steg 3

Dersom hele siden er slettet, velg Fjern side/Remove page under fjerningstype.

Dersom innholdet på siden bare er utdatert, f.eks. hvis ditt fulle navn er erstattet med kun fornavn, velg Oppdater foreldet hurtigbuffer/Remove outdated cache istedenfor. Oppgi så et ord eller en setning som dukker opp i det utdaterte søketreffet, men ikke inne på den nåværende versjonen av siden.

Trykk så på SEND INN.

Bing vil håndtere endringsforespørselen innen 48 timer. Les mer om fjerning av utdaterte søketreff på Bing her.

Informasjon fra Nettvett.no er hentet fra flere kilder. Nettvett.no vurderer informasjon før publisering, men Nettvett.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.