Sikkerhet på hjemmekontor


Mange opplever nå en ny og kaotisk hverdag med en rekke nye tekniske utfordringer når vi sammen må tilpasse oss for å bekjempe koronaviruset. Vi har derfor laget et kort kurs om hvordan du best mulig kan ivareta sikkerheten på hjemmekontoret. Her får du informasjon om alt fra hvordan du får et trygt hjemmekontoret, hva som er de største digitale truslene og hvordan du beskytter deg mot disse, til hvordan du kan  unngå å bli rammet av svindelforsøk og falske nyheter.

 

Leksjon 1 – Jobb trygt på hjemmekontoret

Leksjon 2 – Trygg bruk av videomøter

Leksjon 3 – Svindel og  utpressing 

 

Dersom du vil lese mer om dette temaet, har vi laget en egen side med veiledninger, gode råd og tips til å jobbe trygt på hjemmekontoret. Her finner du en rekke gode råd og tips for hvordan du bevarer en trygg digital hverdag både akkurat nå og i tiden fremover.

 

Vi i Norsk senter for informasjonssikring(NorSIS) er opptatt av å gjøre den digitale hverdagen tryggere for alle. Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at vi i oktober hvert år koordinerer Nasjonal Sikkerhetsmåned. I den anledning tilbyr vi egne opplæringspakker med e-læring til virksomheter. Du kan lese mer om innhold i Nasjonal sikkerhetsmåned og bestille opplæring her: https://norsis.no/nsm/