Slik tilpasser du kart funksjonen i Snapchat


Snap Map er en kart-funksjon i Snapchat som gjør det mulig å dele din fysiske posisjon med dine venner i Snapchat, og potensielt se hvor vennene dine i Snapchat befinner seg.

I denne veiledningen viser vi hvordan du aktiverer Snap Map, og hvordan du kan velge hvem som kan se hvor du befinner deg på kartet.

Steg 1


Gå til Kamera modus i Snapchat-appen.
Dra fingeren ned på skjermen i en hurtig bevegelse til du får opp vinduet i Steg 2.

 

Denne metoden brukes hver gang du ønsker å se kartet eller konfigurere hvem som kan se posisjonen din på kartet.

Steg 2


Velg Neste for å gå videre.

Steg 3


Du vil nå kunne velge hvem som kan potensielt se posisjonen din på kartet.
Her har du tre valg:

  • Kun jeg (Spøkelsesmodus):
    Spøkelsesmodus vil si at ingen andre kan se hvor på kartet du befinner deg. Unntaket er dersom du deler noe til Our Story (Må ikke forveksles med My Story!). I tilfelle noe deles til My Story i “Spøkelsesmodus” så vil vennene dine kun se posisjonen din i det øyeblikket «snappen» deles.
  • Mine venner
    Tilsier at det er kun vennene dine på Snapchat som får se hvor du fysisk befinner deg. En forutsetning er at vennetilknytningen er gjensidig, som vil si at du må være venn av de, og de må være venn av deg. Det er ikke mulig å dele posisjonen til noen som er “venn” med deg, men som du ikke er venn med. Merk at dette valget automatisk inkluderer dine fremtidige venner!
  • Velg venner…
    Med dette valget kan du selv velge akkurat hvilke av dine venner som får lov til å se hvor du befinner deg. En forutsetning er igjen at vennetilknytningen må være gjensidig.

Steg 4


Klikk Fullfør for å avslutte.

Merk at du vil nå se Our Story i tillegg til Min Story i kontaktlisten.

Mer informasjon (Snapchat Support)


Informasjon fra Nettvett.no er hentet fra flere kilder. Nettvett.no vurderer informasjon før publisering, men Nettvett.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.