WindowsSlik administrerer du tillatelser for varsler i nettleseren

Du har kanskje sett en liten boks som forteller deg at et nettsted ønsker å «vise varsler». Vet du hva dette innebærer og hvordan du administrerer det?

Oppdateringer

Kriminelle på nett utnytter sårbarheter i utdaterte programmer og systemer for å hacke seg inn og stjele sensitiv eller verdifull informasjon, eller plante virus som for eksempel kan holde maskinen din som gissel.

Slik kan du skjule treff fra Bing

Du kan benytte deg av "retten til å bli glemt" for å få skjult søketreff.

Slik endrer du standard nettleser i Windows 10

I Windows 10 er Microsoft Edge standard nettleser. Slik endrer du til en annen nettleser.

Hvordan avinstallere et Windows-program

I denne veiledningen viser vi hvordan du avinstallerer et program i Windows.

Slik oppdaterer du Adobe Flash i Windows

Slik går du frem for å oppdatere Adobe Flash i Windows. Veiledningen er rettet for Windows…

Hvordan avinstallere Java fra Windows

Slik avinstallerer du Java for Windows.

Løsepengevirus

Løsepengevirus er en type skadevare som låser eller krypterer hele eller deler av innholdet på datamaskinen. Målet er å få brukeren til å betale løsepenger til angriperen. For at brukeren skal få tilgang til innholdet på egen datamaskin igjen, krever angriper at man betaler løsepenger, ofte i form av BitCoin.

Virus

Mange opplever å bli offer for skadelig programvare (skadevare) i form av virus, ormer eller trojanske hester. Dersom du er en av dem som har fått din PC infisert, er det noen enkle ting du kan gjøre.

Tips for sikrere PC-bruk

Her er noen enkle tips for hvordan du kan bli litt sikrere i hverdagen. Denne veiledningen er ment for å gi korte, enkle steg man burde ta for å sikre seg og minske sjansen for uønskede hendelser, for mer utfyllende informasjon, følg lenkene under hvert punkt.