FacebookSlik deler du opp vennelisten på Facebook

I denne veiledningen viser vi hvordan du kan enklere kan tilpasse hvem som kan se det du deler på Facebook - ved hjelp av vennelister.

Hvem kan se innleggene dine på Facebook?

Har du oversikt over hvem som kan se innleggene dine på Facebook? I denne veiledningen viser vi hvordan du kan besøke din egen profil, som om du var en annen person. På den måten får du et raskt innblikk i hvordan ting ser ut fra perspektivet til en annen.

Begrens synligheten på Facebook-innlegg

Slik begrenser du synligheten innlegg i Facebook, avhengig om det er et nytt innlegg, fremtidige eller gamle.

Falske konkurranser på Facebook

På Facebook legges det ofte ut konkurranser hvor du skal like, dele og skrive noe i kommentarfeltet. Dette kan videre føre deg inn på sider som fremmer svindel. Andre konkurranser kan gi deg en telefon til 10 kr. Dette kan være korrekt, men ofte må du i tillegg tegne et abonnement. Månedsavgiften her blir ofte ikke oppgitt eller er tilnærmet umulig å se. Denne er ofte skyhøy og abonnementet er ofte vanskelig å komme ut av.

Krypterte, “hemmelige samtaler” i Facebook Messenger for Android

Facebook har gjort det mulig å føre hemmelige, ende-til-ende-krypterte samtaler i Messenger-appen. Denne veiledningen forklarer hvordan du tar i bruk denne funksjonaliteten på Android.
(Hvis du benytter iPhone ser det ikke helt likt ut, men funksjonene er de samme)

Aktiver 2-trinns bekreftelse på Facebook

Slik aktiverer du 2-trinns bekreftelse på Facebook.