FacebookSlik deler du opp vennelisten på Facebook

I denne veiledningen viser vi hvordan du kan enklere kan tilpasse hvem som kan se det du deler på Facebook - ved hjelp av vennelister.

Hvem kan se innleggene dine på Facebook?

Har du oversikt over hvem som kan se innleggene dine på Facebook? I denne veiledningen viser vi hvordan du kan besøke din egen profil, som om du var en annen person. På den måten får du et raskt innblikk i hvordan ting ser ut fra perspektivet til en annen.

Falske videomeldinger i Messenger

Hva er det Disse meldingene er lenker til ondsinnede nettsteder. De er utformet slik at det…

Hvor privat er egentlig et privat innlegg på Facebook

Vi deler mye informasjon om oss selv og våre liv i sosiale medier. Som regel er det ikke spesielt kritisk om informasjonen skulle bli offentlig, men en del ønsker vi at forblir innen en lukket krets. Denne veiledningen setter fokus på hvordan vi bør håndtere informasjon som ikke er ment for alle.

Begrens synligheten på Facebook-innlegg

Slik begrenser du synligheten innlegg i Facebook, avhengig om det er et nytt innlegg, fremtidige eller gamle.

Falske konkurranser på Facebook

På Facebook legges det ofte ut konkurranser hvor du skal like, dele og skrive noe i kommentarfeltet. Dette kan videre føre deg inn på sider som fremmer svindel. Andre konkurranser kan gi deg en telefon til 10 kr. Dette kan være korrekt, men ofte må du i tillegg tegne et abonnement. Månedsavgiften her blir ofte ikke oppgitt eller er tilnærmet umulig å se. Denne er ofte skyhøy og abonnementet er ofte vanskelig å komme ut av.

Krypterte, “hemmelige samtaler” i Facebook Messenger for Android

Facebook har gjort det mulig å føre hemmelige, ende-til-ende-krypterte samtaler i Messenger-appen. Denne veiledningen forklarer hvordan du tar i bruk denne funksjonaliteten på Android.
(Hvis du benytter iPhone ser det ikke helt likt ut, men funksjonene er de samme)

Aktiver totrinnsbekreftelse på Facebook

Slik aktiverer du totrinnsbekreftelse på Facebook.