Google



Kontrollér hva du deler med Google

Slik kontrollerer du hva som deles med Google.

Aktiver 2-trinns bekreftelse på Google (Gmail/YouTube)

2-trinns bekreftelse (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging på Google. Med 2-trinns bekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Dette hindrer andre uvedkommende å logge inn med din konto, selv om de har ditt passord. Sikkerheten din øker betraktelig med 2-trinns bekreftelse og vi anbefaler at det aktiveres snarest mulig.

Ta personvernsjekken til Google

Få bedre oversikt med personvernsjekken til Google.